Energie vergelijken bij Pricewise
De Pricewise energievergelijker
Vergelijk ze! houdt zich bezig met het vergelijken van de beste energiedeals bij de vier grootste energievergelijkers, waaronder Pricewise. Deze energievergelijker mag in ons aanbod met de beste energiedeals zeker niet ontbreken. Naast energiedeals tegen scherpe prijzen en fijne aanvullende diensten biedt Pricewise meer. De energievergelijker staat bekend om haar exclusieve aanbiedingen, heeft een gratis overstapservice en biedt de laagste prijsgarantie. Al met al heel veel voordelen om met deze vergelijker in zee te gaan.
De juiste energiedeal vindt
Wil je 100% zeker weten of je bij Pricewise de juiste energiedeal vindt voor jouw voorkeuren? Vul je verbruik in en laat onze machines de beste energiedeals voor je vergelijken. Profiteer van het voordeel van Vergelijk ze!
Over energie vergelijken bij Pricewise
De Pricewise energievergelijker werd in 2008 gelanceerd. De oprichters en eigenaren zijn Hans de Kok en Niels Brölman. Later is Pricewise ook verzekeringen en telecomproducten gaan vergelijken. Inmiddels is Pricewise groter dan de concurrent energievergelijker Gaslicht. Het bedrijf van Kok en Brölman verzorgt ook grote collectieve inkoopacties, onder andere voor de Consumentenbond. Verder is Pricewise de ‘motor’ achter een aantal andere energievergelijkers, waaronder die van de Consumentenbond.

Opmerkingen

U kunt uw eerste opmerking achterlaten

Laat een reactie achter

Commentaar...
Naam
E-mail