Laagste prijs
Altijd zeker van de laagste prijs
Super snel
Snel en makkelijk geregeld
Alle vergelijkers
Het aanbod van alle vergelijkers op een rij
Energie tarieven vergelijken
Wil je graag overstappen of een nieuw energiecontract afsluiten? Bij Vergelijk ze! kun je snel en eenvoudig energie tarieven vergelijken van alle energievergelijkers die er zijn. Erg handig als je op zoek bent naar de beste aanbieding voor jouw wensen!
Na het invullen van je gegevens zoeken wij de beste energieprijzen. Heb je bijvoorbeeld zonnepanelen? Dan verzamelen we tarieven die hierbij aansluiten. Voor het beste aanbod kijken we naar de 4 grootste energievergelijkers.
Tarieven stroom en gas vergelijken
Om de beste aanbiedingen te vinden beginnen we met het verzamelen van je gegevens. Zo komen we erachter wie je huidige energieleverancier is en wat je verbruik is.
Onze handige schatting-tool helpt je bij het berekenen van het jaarverbruik. Onder het jaarverbruik vallen onder andere stroom en gasverbruik. Daarnaast kun je aangeven of je een slimme of dubbele meter hebt.
Ook vragen we of je gas gebruikt en of je zonnepanelen hebt. Met de ingevulde gegevens gaan we op zoek bij alle energieleveranciers die de prijsvergelijkers aanbieden.
Zo weten we zeker dat de energieprijzen die wij verzamelen relevant zijn voor jouw voorkeuren. Bij Vergelijk ze! is energie tarieven vergelijken een fluitje van een cent.
Veelgestelde vragen overenergieprijzen
Wat is het verschil tussen vaste tarieven en variabele tarieven?
Vaste tarieven blijven gedurende het hele energiecontract gelijk. In het geval van lage energietarieven is het dus gunstig om een vast contract af te sluiten. Als de energieprijzen juist hoger zijn dan is een variabel contract handiger.
Variabele tarieven zijn gebaseerd op de inkoopprijzen waar de leverancier het voor inkoopt. Deze veranderen dus mee met de markt. De keuze voor een vast of variabel contract wordt vaak bepaald door de energieprijzen op dat moment.
Variabele tarieven zijn gebaseerd op de inkoopprijzen waar de leverancier het voor inkoopt. Deze veranderen dus mee met de markt. De keuze voor een vast of variabel contract wordt vaak bepaald door de energieprijzen op dat moment.
Meer weten over de tarieven van energieleveranciers en bijvoorbeeld duurzame energie? Lees meer over energieprijzen in onze veelgestelde vragen.
Over Vergelijk ze!
De beste energietarieven vind je door naar een vergelijker te gaan. Maar dit kan met de vele prijsvergelijkers nog best een opgave zijn. Om energie tarieven vergelijken makkelijker te maken bedachten we Vergelijk ze!; de online vergelijker van de energievergelijkers.
We zetten het aanbod van de 4 grootste energievergelijkers voor je op een rijtje. Zo weet je zeker dat je de beste energie tarieven hebt!
Hoe werkt het?
Het begint allemaal bij het invullen van het jaarverbruik en adres. Vervolgens gaan we op zoek naar de goedkoopste energieleverancier voor jouw wensen. We verzamelen de beste deals op een overzichtelijke pagina met resultaten. Uit dit scherpe aanbod kies je de deal van de energievergelijker en -leverancier die het beste bij je past.
Zo bestaat het vinden van de beste energiedeal uit een paar simpele stappen en kun je daarna gewoon overgaan tot de orde van de dag. Vooral omdat je bij Vergelijk ze! het beste aanbod van de 4 grootste energievergelijkers in een beknopt overzicht te zien krijgt.
Wij verzamelen de beste aanbiedingen van