Hoe werkt Vergelijk ze!
Zijn er inmiddels zoveel verschillende energievergelijkers, dat je het overzicht makkelijk kwijt kunt raken. Wij vonden dat maar onhandig, want hoe weet je zeker dat de vergelijker in kwestie je ook echt de beste deal aanbiedt? Om je het antwoord op die vraag te kunnen bieden, zijn we begonnen met Vergelijk ze!
Hoe gaan we te werk?
Bij Vergelijk ze! kijken we naar het aanbod bij de 4 grootste energievergelijkers;
Gaslicht , Independer , Pricewise en OverstappenVervolgens gaan we binnen het aanbod van deze 4 vergelijkers op zoek naar de beste aanbiedingen voor jouw wensen. Zo zorgen we ervoor dat jij de beste aanbiedingen van diverse energievergelijkers op een overzichtelijke wijze kunt inzien.
Aan de slag!
Vul je jaarverbruik en overige gegevens in.
Terwijl je wacht gaan we bij de 4 grote energievergelijkers op zoek naar de beste deals voor je opgegeven wensen.
Je krijgt een overzicht met de beste deals.
Filter op aanvullende diensten, duurzame energie en contractduur.
Kies een deal die bij jou past. Je bent nu verzekerd van de beste prijs!
We sturen je door naar de vergelijker in kwestie, zodat je de energiedeal daar kunt afsluiten. Dankzij Vergelijk ze! weet je zeker dat je de juiste deal hebt.
Vind de beste energie deals
Waarom de 4 grootste energievergelijkers?
Als vergelijker van de energievergelijkers willen we je uiteraard een zo compleet mogelijk aanbod bieden. Daarom nemen we het aanbod van de 4 grootste energievergelijkers mee in ons overzicht. Deze 4 grootste partijen zijn namelijk ook de motor achter meerdere kleine energievergelijkers, en dus zorgen we op deze manier voor een compleet aanbod.
Je leest hier meer over de 4 grote prijsvergelijkers van energiedeals.