Over ons
Vergelijk ze! is opgericht door ondernemers die al meer dan 10 jaar in deenergiemarkt actief zijn. Eigenlijk is het een experiment: kunnen we in deenergiemarkt zoiets creëren als Skyscanner of Trivago ? Dat zijn zoekmachines die verschillende prijsvergelijkers met elkaar vergelijken.
De beste energieprijs krijg je door naar een prijsvergelijker te gaan, alhoewel de meeste mensen geen zin hebben om ieder jaar over te stappen. Maar áls je dan naar de prijsvergelijkers gaat zoeken, kom je erachter dat er heel veel zijn. En het aanbod is niet overal helemaal gelijk. Dat is natuurlijk gedoe!
Profiteer ervan zolang het kan!
Daarom zijn we eens gaan uitzoeken of we de belangrijkste vergelijkers ook weer niet met elkaar kunnen vergelijken. Als je weet dat de vier grootste vergelijkers (Gaslicht , Overstappen , Independer en Pricewise) ook de motor zijn achtertientallen kleinere vergelijkers, dan weet je ook dat je vrijwel all het aanbod bij ons in één overzicht krijgt.
We weten niet welke kant het op gaat met dit experiment. Maar zolang het bestaat is het voor alle consumenten handig. Als het een beetje aanslaat gaan we wellicht ook verzekeringen en telecom abonnementen toevoegen…
Profiteer ervan zolang het kan!
Vind de beste energie deals