Laagste prijs
Altijd zeker van de laagste prijs
Super snel
Snel en makkelijk geregeld
Alle vergelijkers
Het aanbod van alle vergelijkers op een rij
Overstappen energieleverancier:
waar begin je?
Er zijn verschillende redenen waarom je wilt overstappen van energieleverancier. Het kan zijn dat het huidige contract afloopt of niet tevreden bent. Misschien ben je gewoon benieuwd of je bij een nieuwe energieleverancier voordeliger uit bent.
Standaard heb je een opzegtermijn van 30 dagen. Om dubbele kosten te voorkomen is het dus handig om op tijd op te zeggen. In de meeste gevallen hebben energieleveranciers een opzegboete.
Deze boete krijg je als je een vast contract gedurende de looptijd opzegt. Dit staat vermeld in het huidige contract of is online per energieleverancier terug te vinden. Heb je een vast contract? Let dan goed op de einddatum van je contract om zo die opzegboete te voorkomen.
Het belangrijkste bij het overstappen van energieleverancier is dat alles goed geregeld is. Vergelijk ze! stuurt je direct door naar de vergelijker die het energiecontract in kwestie aanbiedt. Zo kun je met slechts een paar drukken op de knop meteen de goedkoopste deal afsluiten.
Vergelijk ze! helpt je overstappenvan energiemaatschappij
Het overstappen naar een nieuwe energieleverancier begint met het invullen van je gegevens en jaarverbruik. Voor het schatten van het jaarverbruik helpen we je met een paar simpele vragen.
Vervolgens gaat onze energievergelijker op zoek bij de 4 grootste energievergelijkers. Het is ook mogelijk om de resultaten te filteren op diverse onderdelen. Je kunt kiezen uit filters zoals groene stroom en gas, de looptijd van het contract en energiemaatschappij.
Over Vergelijk ze!
Als je gaat overstappen van energieleverancier wil je natuurlijk de beste deal vinden. We weten allemaal dat je de beste energiedeals vindt door naar een vergelijker te gaan. Maar dit kan met de vele prijsvergelijkers nog best een opgave zijn.
Als je gaat overstappen van energieleverancier wil je natuurlijk de beste deal vinden. We weten allemaal dat je de beste energiedeals vindt door naar een vergelijker te gaan. Maar dit kan met de vele prijsvergelijkers nog best een opgave zijn.
Om energie tarieven vergelijken makkelijker te maken bedachten we Vergelijk ze!; de online vergelijker van de prijsvergelijkers. Zo weet je zeker dat je het goedkoopste energiecontract van de vergelijkers voor je hebt.
Hoe werkt het?
Het begint allemaal bij het invullen van het jaarverbruik en adres. Vervolgens gaan we op zoek naar de goedkoopste energieleverancier voor jouw wensen. We verzamelen de beste deals op een overzichtelijke pagina met resultaten. Uit dit scherpe aanbod kies je de deal van de energievergelijker en -leverancier die het beste bij je past.
Zo bestaat het vinden van de beste energiedeal uit een paar simpele stappen en kun je daarna gewoon overgaan tot de orde van de dag. Vooral omdat je bij Vergelijk ze! het beste aanbod van de 4 grootste energievergelijkers in een beknopt overzicht te zien krijgt.
Wij verzamelen de beste aanbiedingen van