Laagste prijs
Altijd zeker van de laagste prijs
Super snel
Snel en makkelijk geregeld
Alle vergelijkers
Het aanbod van alle vergelijkers op een rij
Wat is groene energie?
Groene energie is duurzame energie die wordt opgewekt met onder andere windmolens en zonnepanelen. Daar komen ook de termen zonne-energie en windenergie vandaan. Deze duurzame energiebronnen zijn een stuk beter voor ons milieu dan de grijze stroom die voortkomt uit fossiele brandstoffen. Met als gevolg dat steeds meer mensen kiezen voor groene energie.
Groene stroom vergelijkenbij Vergelijk ze!
Steeds meer mensen kiezen voor groene energie in plaats van de oprakende en vervuilende grijze stroom. Nadat de gegevens zijn ingevuld gaan wij op zoek naar de beste energie aanbiedingen. Als de resultaten geladen zijn kun je zelf filteren op bepaalde voorwaarden, zoals enkel groene stroom.
Het is mogelijk om te filteren op groene stroom uit Nederland of de Europese Unie. Zo kun je makkelijk groene energie vergelijken en de goedkoopste deal vinden.
De voordelen van groene stroom
Groene stroom komt dus uit natuurlijke energiebronnen en is hierdoor beter voor het milieu dan grijze stroom. Grijze energie wordt namelijk opgewekt uit fossiele brandstoffen die opraken. We zetten de voordelen nog even voor je op een rijtje.
Geen of weinig CO2-uitstoot
Verbetering van de luchtkwaliteit
Opwarming van de aarde wordt tegengegaan
Niet langer afhankelijk van fossiele energiebronnen en stijgende prijzen
Over Vergelijk ze!
De beste energietarieven vind je door naar een vergelijker te gaan. Maar dit kan met de vele prijsvergelijkers nog best een opgave zijn. Om energie tarieven vergelijken makkelijker te maken bedachten we Vergelijk ze!; de online vergelijker van de energievergelijkers.
Hier vergelijk je het aanbod van de 4 grootste energievergelijkers en filter je op zaken die voor jou van belang zijn, zoals duurzame energiebronnen. Zo wordt groene energie vergelijken een fluitje van een cent!
We zetten het aanbod van de 4 grootste energievergelijkers voor je op een rijtje. Zo weet je zeker dat je de beste energieprijzen hebt. Heb je vragen? Bekijk de FAQ op onze website en wie weet staat het antwoord op jouw vraag ertussen.
Hoe werkt het?
Het begint allemaal bij het invullen van het jaarverbruik en adres. Vervolgens gaan we op zoek naar de goedkoopste energieleverancier voor jouw wensen. We verzamelen de beste deals op een overzichtelijke pagina met resultaten. Uit dit scherpe aanbod kies je de deal van de energievergelijker en -leverancier die het beste bij je past.
Zo bestaat het vinden van de beste energiedeal uit een paar simpele stappen en kun je daarna gewoon overgaan tot de orde van de dag. Vooral omdat je bij Vergelijk ze! het beste aanbod van de 4 grootste energievergelijkers in een beknopt overzicht te zien krijgt.
Wij verzamelen de beste aanbiedingen van